Online boekhouden in samenwerking met Adequaat Administratiekantoor is de veilige, online oplossing voor uw complete financiële administratie. Met alle denkbare functionaliteiten voor (project) administraties, uren & onkosten registraties, facturatie, budgettering en rapportage. Alles voor een vast all-in tarief per gebruiker per maand. Het nieuwe boekhouden dus; vertrouwd, anders.Onze online toepassingen werken vanaf elke computer met internetverbinding. En dat biedt interessante perspectieven. Wij adviseren en controleren u, als uw adviseur, online en bieden u daarnaast up-to-date beslisinformatie. Deze vorm van samenwerken stelt u in de gelegenheid om een deel van uw administratie zelf te verzorgen, of om uw administratie, online, te controleren, op elk gewenst tijdstip.De samenwerking tussen u en uw administratiekantoor verloopt geheel online. Ieder werkt vanaf de eigen werkplek en verzorgd de vooraf af te spreken werkzaamheden. Administratie wordt dus echt teamwork! Niet iedereen doet hetzelfde werk en het is daarom ook niet nodig meer te betalen dan nodig is.
Graag vernemen wij van u, wanneer u interesse heeft en wellicht meer informatie zou behoeven. Door middel van een persoonlijke afspraak ten kantore, of inloggegevens voor onze testadministratie kunnen wij u nader kennis laten maken met de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Klik hier om ons een email te sturen.
 De beveiliging van uw administratie(s) is uiteraard zeer belangrijk. Toch mag de beveiliging nooit ten koste gaan van het gebruiksgemak en de snelheid. Kluwer Finance Online is een goed beveiligde administratieve oplossing, die net zo veilig is als het vertrouwde telebankieren en online beleggen. In ieder geval is uw online administratie veel veiliger dan de beveiliging van een administratie met traditionele software op een willekeurig kantoor.

Uw administratie wordt op zes verschillende manieren beveiligd:

1. Aanmelding met gebruikersnaam, wachtwoord en kantoornaam.
2. Daarnaast kunt u optioneel kiezen voor een SecureCard codegenerator. Dit apparaatje genereert om de minuut een andere code wanneer u inlogt. Dit geeft u de zekerheid dat uw wachtwoord niet in verkeerde handen valt.
3. Encryptie: alle bedrijfskritische data wordt versleuteld verstuurd en opgehaald (net zoals internet bankieren en online beleggen)
4. De hoofdgebruiker binnen uw organisatie bepaalt steeds de rechten en functies voor iedere gebruiker
5. Uw data staat in een beveiligde databunker met garanties voor elektriciteit en internetverbinding
6. Discretie en zorgvuldigheid omtrent uw bedrijfskritische data wordt gegarandeerd door een onafhankelijke organisatie.Nadat u ingelogd heeft komt u in het hoofdmenu (fig.1).

fig.1

Van hieruit heeft u toegang tot de voor u opengestelde delen van uw administratie, zoals bankafschriften (fig.2), boekstukken (fig.3), concept boekstukken (fig.4) etcetera's.

fig.2


fig.3


fig.4


Wij hopen dat de afbeeldingen hierboven, een inzicht geven in de eenvoudige werking, en de voordelen van deze wijze van samenwerken.