Wij stellen prijs op een persoonlijke relatie met onze klanten. Door onze betrokkenheid bij u en uw onderneming bieden wij u niet alleen betaalbare diensten, maar kunnen wij onze diensten ook afstemmen op uw situatie.

In hoofdlijnen kunnen wij u de volgende diensten aanbieden:
het opzetten, inrichten en verwerken van financiële administraties
het verwerken van salarisadministraties
het verzorgen van diverse belastingaangiften


Dankzij onze ruime ervaring op dit gebied kunt u met een gerust hart uw complete administratie aan ons uitbesteden. Echter, naar behoefte is het ook mogelijk bepaalde onderdelen zelf uit te voeren. Afhankelijk van uw boekhoudkundige kennis en beschikbare tijd, kunt u in overleg met ons bepalen welke wijze van samenwerken voor u het meest toepasselijk is.

Wanneer u een dergelijke samenwerking overweegt, neem dan een moment van uw tijd om u te verdiepen in de mogelijkheden die wij u bieden met online boekhouden.

Belangrijk voor u is dat u kunt terugvallen op een ervaren adviseur die, in overleg met u, een door u gewenst administratief dienstenpakket samenstelt.

Ons administratief diensten pakket omvat onder andere:

het verzorgen van uw (gehele) administratie inclusief het opmaken van de jaarrekening.
ondersteuning van uw financiële administratie.
het begeleiden en ondersteunen van startende ondernemers.
Interim: het is mogelijk dat u voor korte of langere periode behoefte heeft aan volledige of gedeeltelijke administratieve ondersteuning binnen uw bedrijf. Bijvoorbeeld wegens ziekte, het wegwerken van achterstanden, een overname of zelfs in plaats van het in dienst nemen van een parttime medewerker. Deze dienstverlening kan naar uw wensen worden ingevuld. Afspraken kunnen worden gemaakt voor korte of langere periode, structureel of tijdelijk waarbij een invulling op vaste dagen mogelijk is.


 


Vele bedrijven in diverse branches zijn u reeds voorgegaan, iedere salarisperiode laten zij de verwerking van hun salarisadministratie door ons verzorgen tegen een scherp concurrerend tarief. Salarisstroken zonder reclameopdruk, verzending naar uw personeelsleden en/of afdruk in uw huisstijl behoren tot één van de vele mogelijkheden.

Voorbeeld:

Een bedrijf met 1 tot 5 personeelsleden betaalt slechts € 39,- per salarisperiode inclusief de betaaldisk, journaalposten overzicht, UWV en een overzicht van de afdrachten aan de belastingdienst. Tevens ontvangt u van ons bij het einde van het boekjaar de gespecificeerde jaarverwerking.

Opstartkosten bedragen € 50,- per werkgever en € 3,- per werknemer.

Dit prijsvoorbeeld is niet van toepassing op bouwlonen.Adequaat Administratiekantoor verricht jaarlijks voor veel particulieren en veel bedrijven uit verschillende branches de aangiftes. Het is zaak erop te letten dat uw aangifte de voor u meest gunstige fiscale opstelling bevat zodat u nooit te veel belasting betaalt. Voor al uw fiscale problemen hebben wij een adequaat antwoord.

Ons diensten pakket omvat onder andere:

het verzorgen van de aangifte omzet- en loonbelasting
het verzorgen van het fiscale jaarwerk / jaarrapport
het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting
het verzorgen van de aangifte vennootschap- en dividendbelasting
advies en aangifte andere fiscale zaken


Wat zijn de kosten?
Aan de hand van uw wensen en bedrijfs- voering zorgen wij voor een offerte op maat. Afhankelijk van het soort van de werkzaam- heden komen wij een vast (uur-)tarief overeen. In overleg kunnen de werk-zaamheden voor een vast tarief per maand of per uur achteraf worden gedeclareerd.

Voor startende ondernemers hebben wij een zeer interessante korting die beschouwd kan worden als onze investering in langdurige samenwerking.


Voor meer informatie kunt u geheel vrij-blijvend kontakt met ons opnemen via email of telefoon 06.51.15.38.19.